Voordelig bus huren Limburg

Voordelig een bestelbus huren in Limburg

Bent u van plan een bestelbus, verhuisbus, verhuiswagen of misschien wel een bedrijfsbus te huren in Zuid-Limburg?

Dan bent u bij Limburg-rent.nl Autoverhuur te Urmond aan het juiste adres. Is het huren van een bus de oplossing voor uw klus? Met een uitgebreid wagenpark heeft limburg-rent.nl  altijd een busje of bus die bij uw klus past. Bij limburg-rent.nl kunt u eenvoudig een bestelbus of verhuiswagen huren in Limburg. Huren kan al vanaf 1 uur met een minimale afname van 2 uur.


Gaat u met vrienden of familie naar een sportwedstrijd, concert of evenement vanuit Limburg? Of misschien op vakantie? Dan kunt u bij Limburg-rent.nl Autoverhuur te Urmond ook een personenbus huren.


Klik op de autoklasse die bij uw klus past voor meer informatie, we hebben verschillende formaten.


Autoklasse Afmetingen laadruimte Vanaf prijs
Autoklasse A 1,4m x 1,2m x 1,2m

Vanaf € 19,-

Autoklasse B 2,4m x 1,7m x 1,4m Vanaf € 23,-
Autoklasse C 3,5m x 1,7m x 1,9m Vanaf € 27,50
Autoklasse C+ 3,5m x 1,7m x 1,9m Vanaf € 31,50
Autoklasse D 4 x 1,7m x 1,9m Vanaf € 28,50
Autoklasse E 4,1m x 2,1m x 2,1m Vanaf € 31,50
Autoklasse E+ 4 x 2,1m x 2,1m Vanaf € 35,50
Autoklasse F nvt Vanaf € 29,50
Autoklasse G 7,2m x 2,5m x 2,4m Vanaf € 50,50


Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW


Neem gerust contact op met Limburg-rent.nl Autoverhuur dat kan per telefoon 046-4600400 of per mail info@limburg-rent.nl vraag om advies welk busje voor uw klus of verhuizing in Limburg het meest geschikt is. Zo heeft Limburg-rent.nl Autoverhuur te Urmond voor iedere klus in Limburg een geschikte bus.  


Ophalen en terugbrengen

Voor het huren van een bestelbus, verhuiswagenbedrijfsbus of personenbus kunt u bij Limburg-rent.nl Autoverhuur te Urmond van maandag tot en met zondag terecht. Inleveren kan 24 uur per dag, dus ook buiten de openingstijden.    


Tanken  

Het voertuig is helemaal afgetankt bij vertrek. Wij controleren altijd het voertuig bij terugkomst en tanken de bus eventueel bij. U betaalt alleen de brandstof die wij nog tanken. Onze aftankservice is geheel gratis.


Borg

Bij Limburg-rent.nl Autoverhuur is de standaard borg € 300.- voor bussen en € 450.- voor vrachtwagens. De borg kan worden verhoogd indien de te verwachten huursom hoger is dan de borg. De huurkosten worden in mindering gebracht op het betaalde borg bedrag het restant ontvangt u weer retour.


Eigen risico


Het eigen risico is standaard € 1500,- Dit kunt u verlagen naar € 1000,- of naar € 750,- maar daar betaalt u wel een toeslag voor. Bij ons kunt u dus wel uw eigen risico verlagen, maar niet voor 100% afkopen; er blijft altijd een bedrag van € 750,- staan waarvoor u aansprakelijk bent bij schuld.

Wij zijn als verhuurder niet verplicht om iedereen de gelegenheid te bieden om het eigen risico te verlagen. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor wij als bedrijf deze optie kunnen weigeren. Dit kunnen bijvoorbeeld winterse omstandigheden zijn of een negatief reisadvies voor het land waar u door/heen reist. 


Verzekeringstoeslag

Vanaf 1 januari 2019 zijn er door alle verzekeringsmaatschappijen veranderingen doorgevoerd waardoor de premie van verhuurpolissen met maar liefst 200%, of meer, gestegen zijn voor de verhuurbranche.

Limburg-rent.nl Autoverhuur is daardoor genoodzaakt een toeslag te gaan hanteren van €15.- over de standaard tarieven om zo deze kostenstijging te kunnen dekken.


Gratis annuleren?

Dat kan bij Limburg-rent.nl Autoverhuur altijd. Behalve voor de personen bussen tijdens vakantieperiodes.


Extra’s 

Bij Limburg-rent.nl Autoverhuur worden verhuismiddelen, zoals steekwagen, dekens en of spanbanden gratis in bruikleen meegegeven.


TIPS: Zo rij je in een bestelbus of verhuiswagen! Nadat je de wagen hebt afgehaald en foto’s hebt gemaakt om de bestaande schade vast te stellen, is het tijd om daadwerkelijk te gaan rijden vanuit Limburg. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over de afmetingen en de werking van de wagen (bijvoorbeeld over een eventuele laadklep). Ook is het raadzaam om je tijdens het achteruitrijden te laten helpen door iemand die je aanwijzingen geeft van buiten de auto. Hou ten slotte rekening met een langere remweg en de dode hoek. Succes!